Events

Ftesë – Invitation

Të nderuar Klient/Partner,

Kemi nderin të ju ftojmë në prezentimin nga kompania Canon i cili është një lider botëror dhe ofrues i zgjidhjeve të imazhit për bizneset dhe konsumatorët, Canon do të prezantoj te rejat nga Kinema, Pro Video, Mirrorless foto/video produktet.
Data: 17.04.2019 Ora: 09:30 Lokacioni: Kino ABC, rr. Rexhep Luci, Prishtinë
Hyrja: Gratis - Rezervimi i obliguar
Meqë ulëset janë të limituara! Ju lutem rezervoni ulësen tuaj: